Gezo​cht! 10 vrouwen die af willen vallen en op gewicht willen blijvenZeker nu we met z’n allen thuiswerken/ binnen blijven, ligt al dat lekkers extra op de loer. We hebben eerder de neiging om de kasten leeg te eten en bewegen een stuk minder. Dit terwijl juist nu onze gezondheid extra belangrijk is. Maar dat is uiteraard niet de enige reden. Wat dacht je van het feit dat we straks weer naar buiten mogen en onze mooie jurkjes en korte broeken weer uit de kast kunnen. En zo heeft iedereen wel een reden om af te willen vallen.


Ik heb een heel leuk programma ontwikkeld om samen de strijd tegen overgewicht aan te gaan! Dit is een plan voor 3 maanden waarbij ik elke week online een interactieve les geef aan een groep van maximaal 10 vrouwen (minimaal 5) omtrent het afvallen en het gedrag erachter. Uit deze les krijg je huiswerk mee waar je de rest van de week mee aan de slag gaat.


Daarnaast is er een facebook pagina waarin jullie samen ervaringen/ tips/ trucs uit kunnen wisselen. Uit ervaring weet ik dat groepsdynamiek heel bevorderend is voor het proces. Ik zal zelf ook in deze groep aanwezig zijn.


De kosten van dit programma:

De kosten van dit programma zijn € 150,00, incl BTW indien je het gehele programma in 1 keer betaald.

Wil je per maand betalen, dan zijn de kosten € 60,00, incl BTW per maand.

Wil je dit programma volgen met vrienden en bekenden, dan kan dat vanaf minimaal 5 personen en maximaal 10.

Als optie kan je een individueel coachgesprek aanvragen voor € 25,00, incl BTW.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, please let me know! Het snelste werkt via de app op telefoonnummer 06-17906573. Je kan me ook mailen op [email protected] of via een het aanmeldingsformulier bij het kopje contact .

Meld je snel aan want vol is vol!! 


Praktische informatie: De lessen zullen plaatsvinden op dinsdagavond om 20 uur en zullen ongeveer een uur a anderhalf uur duren.